Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, mahallelerde asfalt ve kaldırım çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, “Kış ayları yaklaşmadan çalışmalarımızı tamamlayıp halkımızın sorunsuz bir kış geçirmesini sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.
Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, mahalle ve sokaklarda kaldırım, asfalt ve asfalt yama çalışmaları sürüyor. Sınırları dahilinde bulunan mahallelerin büyük bir kısmında çalışmalarını tamamlayan ekipler, çalışmalarına Batıkent, Çiftlik, Hürriyet, Kocahamzalı ve Bahçelievler Mahallelerinde devam ediyor.
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Yenişehir Belediye Başkanı Genç, Yenişehir’in her gün gelişen, geliştikçe ihtiyaçları artan bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, “Biz de Yenişehir Belediyesi olarak bu ihtiyaçlara cevap vermek için ara vermeden çalışıyoruz. Ekiplerimiz 32 mahallemize de eksiksiz hizmet ulaştırmak için özveriyle çalışmaktadır. Yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarımız hava şartlarının elverişli olduğu bu aylarda hızla devam ediyor. Bölgemizde bulunan birçok mahallede çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlanmış durumda. Şu an ekiplerimiz Batıkent, Çiftlik, Hürriyet, Kocahamzalı ve Bahçelievler mahallelerinde asfalt ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Kış ayları yaklaşmadan çalışmalarımızı tamamlayıp halkımızın sorunsuz bir kış geçirmesini sağlamayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.