AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, kirli ellerin devreye girmesiyle ülkeyi karıştırma ve güçsüzleştirme çabalarına devam eden şer odakları olduğunu belirterek, "Kıymetli vatan evladı ve hukuk insanı savcımızın şehit etmesi hepimizi hüzne boğmuştur" dedi.
Başkan Ünlü, düzenlediği basın toplantısında Savcı Kiraz’ın şehit edilmesini değerlendirdi ve CHP ile ilgili eleştirilerde bulundu. Ünlü, "Milletimizin ve kederli ailesinin başı sağ olsun. Bu katili şehrimizde de destekler mahiyette açıklamalar yapanları, sempati duyanları, “terördür” diyemeyenleri ve hafife alanları kınıyorum. Cenaze namazına dahi katılamayanlar, terör örgütü üyelerinin ölümünden sonra taziye açıklaması da yaparsa şaşırmayız. Kimin milletinin yanında kimin kaos ve kanın yanında durduğu aşikârdır" ifadelerini kullandı.
CHP EN BÜYÜK HAKSIZLIĞI KENDİ SEÇMENİNE YAPMAKTADIR
Seçim öncesinde kanlı ellerin gözükeceğini belirttiklerini söyleyen AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, "Gerek genel merkezimiz nezdinde, gerekse şehrimizde bizler seçim öncesi kaos plancılarının kanlı ellerini gösterecekleri konusundaki endişelerimizi belirtmiştik. Özellikle CHP ‘nin seçim öncesi umutsuzluk hali hırçınlığa, hırçınlığı cinnet haline dönüşmüştür. İpe sapa gelmez vaatler, şiddet yanlılarından medet umar hale gelmiş tavırlar ile CHP, en büyük haksızlığı kendi seçmenine yapmaktadır. Milletimiz seçimlerde şuna karar verecektir; bundan sonra kan ve kaostan beslenen, düzen bozucuların yanında mı yer alacak, yoksa huzur ve istikrar ile yola devam mı edecek? Eskişehirli hemşehrilerimizin ve tüm milletimizin huzurlu bir ülke tercihi olduğu için AK Parti’yi 13 yıldır iktidarda tuttuğu açıktır. Türkiye artık eski Türkiye değildir. Bir Mehmet Selim şehit olur, niceleri milletimizin gururlu yürüyüşüne omuz verir" sözlerini kullandı.
HER DURUMDA YİNE MİLLETİMİZE HİZMET İÇİN UĞRAŞIRIZ
Eskişehir’de de iktidarın değişmesi ile ilgili hayalleri olanlar açıklama yaptıklarını anlatan Ünlü, “İktidar değişecekmiş, bir anda her şey tersine dönüverirmiş. Sizin temel yanlışınız işte budur. Siz ülkenin huzursuzluğunda iktidar arayan, aklını hırsa kaptırmış bir zihniyetsiniz. Bizler hizmet odaklı, gücünü halkından alan iktidar mensuplarıyız. Her durumda yine milletimize hizmet için uğraşırız. Hatta bunu Eskişehir’de Büyükşehir Belediye meclisinde yaşıyoruz. Eskişehir’in önceliğimiz olduğunu, şehrimizi her şeyin önünde tuttuğumuzu dile getirdik, getiriyoruz. Büyükşehir meclisinde sürekli ’engellendik’ edebiyatı yapan, iş yapmamayı adeta bu edebiyatın arkasına gizleyen bir anlayışı Eskişehir halkının takdirine bırakıyorum. Son onaylanan kararlarda tramvay setleri için 30 milyon Euro, otobüsler için 20 milyon TL ve teleferik hattı için 10 milyon EURO mecliste çoğunluğu bulunan AK Parti tarafından onaylanarak, karar altına alınmıştır" ispatında bulundu.
YİNE YENİDEN YENİLECEKSİNİZ
CHP’nin bahaneler ile milleti oyaladığını iddia eden Dündar Ünlü, "İşte gördüğünüz gibi siz “engelleniyorum” bahanesi ile milleti oyalarken biz hizmet verileceğini gördüğümüz her yerde, milletimizin faydasına olacağını düşündüğümüz her yerde CHP’li belediyelere de destek veriyoruz. Hodri meydan size; buyurun, siz de milletimizin hayrı için çalışan AK Parti’yi büyük millet meclisinde destekleyin. Buyurun, hassasiyetinizi Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz için de gösterin. Samimiyetiniz varsa yapın. Ama aynı hizip siyasetini güdüceksiniz, size buradan garanti veriyorum. Yine yeniden yenileceksiniz. CHP’ye iki vekil yakışmıyor diyenin şu an vekili var mı? 2011 yılında seçilen iki vekiliniz bugün yok. O yüzden size yakışan hiç vekilinizin olmamasıdır. Size Eskişehir’de “0” vekil çok yakışıyor. 7 Haziran Akşamı “her şeyin tersine döneceği ve iktidara geleceğiniz” söylemlerinizi tekrar hatırlatacağız. Bu kadar bol keseden, Eskişehir’de 6 vekil gibi mesnetsiz atışlar muhalefetin iktidar olamayacağına ne kadar ikna
olduğunun ispatıdır. Bizim söylemlerimizi nasıl uygulamaya döktüğümüzü, verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirdiğimizi, vaad ettiğimiz bütün projelerin tamamlandığını hatırlatıyor ve söylemlerimizin sadece lafta kalmadan şehrimize kazandırıldığını halkımızın takdirlerine sunuyorum" mesajını verdi.