BODRUM'DA BAYRAM HAREKETLİLİĞİ
Sel felaketini yaşayan Bodrum'da, cadde ve sokaklarda temizlik çalışmaları sürerken, bayram hareketliliği de kendini gösterdi. Kurban satış ve kesim yerlerinde yoğunluk yaşandı. Ayrıca kentte uygulama noktaları oluşturan polis, şeker ve çikolata ikramında bulunduğu sürücüleri kurallara uymaları konusunda uyardı.
Ortalığı savaş alanına çeviren selin ardından ilçede başlayan temizlik çalışmaları sürüyor. Bazı cadde ve sokaklarda felaketin izleri tamamen silindi. Asfaltın zarar gördüğü Reşitoğlu Hacı Halil Efendi Sokak ile Üçkuyular Caddesi, oluşan çukurların nedeniyle emniyet şeridiyle çevrildiği gözlendi. Belediye temizlik ekipleri, ayrıca yollarda biriken çöpleri toplamayı sürdürdü. Bayrama yağmur felaketiyle giren kent sakinleri, yaşanan korku dolu saatleri geride bıraktı. Başta kurban pazarları ve kesim yerleri olmak üzere kentte bayram hareketliliği yaşandı.
POLİSLERDEN TATLI UYARI
Bayram dolayısıyla trafik polisleri, yol kontrol noktalarında sürücülere kolonya eşliğinde çikolata ve şeker ikram etti. Trafik kurallarına uyulması için broşürlü uyarı dağıttı. Sürücülere emniyet kemerlerini taktıkları için teşekkür eden ekipler, hıza da dikkati çekti. Bir bayram geleneği haline gelen şekerli uygulama, sürücülerden tam not aldı.

Osman URAS/BODRUM (Muğla), () -

FOTOĞRAFLI