Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu’nun açıklamaları için hukuksal başvuruda bulunmayacaklarını, sarı-lacivertli kulüple ilişkileri düzeltmek istediklerini söyledi.
Radyospor’a açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, gündemli ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yarsuvat, Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu’nun açıklamalarıyla ilgili hukuksal başvuruda bulunmayacaklarını ve Fenerbahçe ile ilişkileri düzeltmek istediklerini ifade etti. Yarsuvat, başkanlık seçimi ile ilgili de yönetimden çıkacak bir başkan adayını destekleyeceğini belirtti.
Şampiyonluk yarışını değerlendiren Yarsuvat, "Biz fisktür avantajı ya da buna benzer şeylerle ilgilenmiyoruz. Biz sadece kendi maçlarımıza bakıyoruz. Bütün maçlarımızı kazanırsak zaten şampiyonuz" ifadelerini kullandı.
Duygun Yarsuvat, Mali Genel Kurul ile ilgili olarak ise, "İki ayrı ibra mı, yoksa tek ibra mı olacak genel kurul karar verecek. Ayrıca genel kurulun eğiliminin ne olduğu konusunda da bir fikrim yok" dedi.