Ak Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Akın Kaymak, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdu Baş’ı ziyaret etti.
Zonguldak’ın sorunları ve çözüm önerileri üzerinde fikir alışverişinde bulunulan görüşmede Kaymak, İl Genel Meclisi’nin köylüsüyle ve kentlisiyle milletin iradesini yansıtan bir yapısının olduğunu belirterek, bir şehrin kaynaklarının, köyler ve merkezler olmak üzere, şehrin her bölgesine adil bir şekilde dağıtımının yapılmasında en önemli kurumlardan birinin İl Genel Meclisi olduğunu belirterek, Zonguldak’ın sorunlarının çözümünde önemli bir katkı sağladığını söyledi.
İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdu Baş ise konuşmasında; hem köylere hem şehir merkezlerine hizmet verdiklerini vurgulayarak, Kaymak’ın bilgi, beceri ve deneyimleriyle Zonguldak’a ve Zonguldaklılara önemli hizmetlerde bulunacağına inandığını ve milletvekili aday adayı olmasından memnuniyet duyduklarını belirtti.
Görüşmede İl Genel Meclisi Başkan Vekili Necdet Karaveli, 1.Katib Üyesi Kazım Beceren ve Ereğli Üyesi Ali Tarakçı’da hazır bulundular.