Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şanlıurfa Gençlik Buluşması" kapsamında Haliliye ilçesindeki İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi'nde gençlerle bir araya geldi. Programda konuşan Erdoğan, Şanlıurfa'daki kalabalığa dikkat çekerek haftaya gerçekleştireceği Samsun mitingini hatırlattı. "Bakalım önümüzdeki hafta Samsun'da olacağız. Samsun geçebilecek mi?" dedi. Bunun üzerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Rekor kıracağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

"SAMSUN GEÇEBİLECEK Mİ?"

Şanlıurfalıların Erdoğan'a büyük sevgi beslediğini ve gelecek seçimde de kendisini yalnız bırakmayacağını belirten bir genç, Erdoğan'a "Şanlıurfa dediğimizde Şanlı gençlik dediğimizde sizin duygularınız nasıl oluyor?" diye sordu. Erdoğan, Şanlıurfalıların toplu açılış törenine ilgisinin çok büyük olduğunu, şimdiye kadar yapılan büyükşehir toplu açılış törenlerindeki katılımın zirvesine ulaştıklarını belirterek, "Bugün toplu açılıştaki katılım, az önce rakam da verdim muhteşemdi. Şu ana kadar yaptığım büyükşehir açılışlarında Şanlıurfa bugün zirve yaptı. Bakalım önümüzdeki hafta Samsun'da olacağız. Samsun geçebilecek mi?" diye sordu.

AA-20220722-28481106-28481105-AK_PARTI_GENEL_BASKAN_YARDIMCISI_VE_SAMSUN_MILLETVEKILI_CIGDEM_KARAASLAN

"REKOR KIRACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Salonda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Çok iyi hazırlanman lazım" diyen Erdoğan'a, "Biz de Samsun olarak yeni bir başlangıç için Şanlıurfa'nın 120 bin katılımlı rekorunu geçeceğiz İnşallah." yanıtı verdi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.