Deprem faciasının ilk gününden itibaren göçük altında bulunan genç fenomen Taha Duymaz'dan acı haber geldi. Hatay'da halasının evinden büyük depreme yakalanan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'dan kötü haber geldi. Taha Duymaz, kardeşiyle birlikte enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın vefat haberini yakın arkadaşı Ragip Narin paylaştı. "Başımız sağ olsun" paylaşımı yapan Narin günlerdir enkaz çalışmalarını takip ediyordu.

DİLAN POLAT DA AÇIKLAMA YAPTI

Fenomen Dilan Polat da açıklamasında "Zeynep abla aramış cenazelerini görmüş kız kardeşinin yanında da Umut varmış yanında da Taha'yı görmüş... Teker teker cenazeleri çıkarıyorlar. Başımız sağ olsun" dedi.

"KALBİM SIKIŞIYOR" DİYEREK O EVE GİTMİŞTİ

Ragıb Narin sabah yaptığı paylaşımda da "Buradaki yetkililer enkazın Hatay'ın en riskli 3. enkazı olduğunu söylüyor. O gün ablasında kalıyorken kardeşi doğum günü diye Taha'yı çağırıyor. Eniştesi 'gitme akşam akşam' derken Taha 'kalbim sıkışıyor kardeşlerimin yanına gitmek istiyorum' diyor. Halaları giriş katı olduğu için evi 3 defa kilitliyorlarmış. Bunların hepsi tesadüf mü yoksa yazılmış mı bazı şeyler?" demişti.

"AZ YAŞAYACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM" DEMİŞTİ

Taha Duymaz'ın eski bir paylaşımında "Ben geleceğimi görmüyorum bilmiyorum yarına da kadar kalır mıyım bilmiyorum. Ben bu kafadayım az yaşayacağımı düşünüyorum bu kafadayım geleceğe dair planlar kurmuyorum" demesi sosyal medyada yeniden gündem oldu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.