Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Samsunlular Türkiye'deki genel siyasi değişim arzusunu ve iktidara dönük tepkinin belki de en gür sesle çıkacağı bir seçim neticesi verecekler" dedi.

Samsun'da sebze yüklü kamyonet otomobile çarptı Samsun'da sebze yüklü kamyonet otomobile çarptı

DEĞİŞİM DALGASI VAR

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Samsun'da seçim çalışmalarını sürdürdü. Davutoğlu, çeşitli temaslarda bulunduğu kentte, seçim otobüsünden vatandaşları selamladı, akşam ise iftar programında partililerle buluştu. İftar programının ardından Kanal S mikrofonlarına değerlendirmelerde bulunan Davutoğlu, "Samsun Türkiye'nin siyasi tansiyonunu yansıtan özel ölçekte bir şehrimiz. Siyasi bilinci yüksek bir şehirdir. Samsunlular Türkiye'deki genel siyasi değişim arzusunu ve iktidara dönük tepkinin belki de en gür sesle çıkacağı bir seçim neticesi verecekler. Samsun sokaklarında attığım her adımda çoğu da geçmişte iktidara destek vermiş 'geldiğimiz noktadan çok şikayetçiyiz, artık dayanamıyoruz, kurtarın bizi bunlardan' diyerek ses verdiği değişim dalgası var" diye konuştu.

"ÇOK GÜÇLÜ ADAYLARIMIZ VAR"

Yaptığı ziyaretlerde bir dip dalganın geldiğini gözlemlediklerini kaydeden Davutoğlu, "Bu dip dalgada da Samsun'un önemli bir yeri olacağına inanıyorum. Hem Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa bey hem de ilçe başkan adaylarımız tecrübeli bilgili arkadaşlarımız. Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Samsun'da ittifak yaptı. Mustafa beyin adaylığını hep birlikte destekliyoruz. Değerli dostum Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman beye de teşekkür ediyorum. İftarımızda birlikteydik. Mustafa bey büyük bir başarı sağlayacak bundan eminim. İlçelerde de çok güçlü adaylarımız var. Samsun'da yeni bir rüzgar esecek" ifadelerini kullandı. 

GÜRKAN SARIKAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.