Gençlik ve Spor Bakanlığının Türk Kızılayı ile iş birliğinde "Biz bitti demeden bitmez'' sloganıyla yürütülen kan bağışı kampanyası çervesinde Havza Gençlik Merkezi tarafından bağış çalışması başlatıldı.Mehmetçik Meydanı'nda konuşlandırılan kan bağışı otobüsünde 2 günde  135 ünite kan bağışında bulunuldu.


KAN ACİL DEĞİL SÜREKLİ İHTİYAÇ
Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, kanın  acil değil, sürekli bir ihtiyaç olduğunun altını çizerek, "Kimin nerede, ne zaman kana ihtiyacı olacağını bilemiyoruz ama birilerinin sürekli kana ihtiyacı var. Kan, kaynağı sadece insanda olan ve yapay olarak üretilemeyen bir madde. Kan bileşenleri birçok hastalığın tedavisinde kullanılmakta."  açıklamasında bulundu.

HAVZALILARA ÇAĞRI
Kan stoklarını, tedavi gören hastaların ihtiyaçlarını sorun yaşamadan karşılar seviyelere ulaştırmak için Havzalıları bağışa davet eden Kaymakam Yılmaz, bu kampanyaya destek veren ve emeği geçenlere de teşekkürlerini iletti.

UZUN'DAN BAĞIŞÇILARA TEŞEKKÜR
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun da Havza’da kan bağışına gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  "Duyarlı vatandaşlarımız bağışladıkları kan ile ihtiyacı olan hastalarımıza inşallah can verecek. Bize destek veren tüm halkımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.