Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, ilde faaliyet gösteren STK temsilcilerini kabul ederek görüş alışverişinde bulundu.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, makamında ağırladığı vatandaşlardan geriye kalan zamanlarında ilde faaliyetlerini sürdüren kurum, kuruluş ve STK temsilcilerini makamında kabul ederek, Adıyaman için yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuyor. Başkan Kutlu, son olarak, Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Ziya Duranay ile Adıyaman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Taş’ı makamında ağırladı. Başkan Kutlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Adıyaman’a daha faydalı işler yapabilmek için her meslek gurubu temsilcisiyle zaman zaman görüşüp fikir alışverişlerinde bulunduklarını belirterek, Adıyaman için var gücüyle çalışan STK temsilcilerine teşekkür etti.

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Ziya Duranay ile Adıyaman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Taş ise yaptıkları konuşmada, Adıyaman için yapılacak olan her türlü çalışmada kendilerine destek olan Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya teşekkür ettiler.