Samsunspor Taraflarından Sorumlu ve 1453 Fatihspor Başkanı Tonguç Ali Anıl ve Sevilay Anıl çiftinin kızı Gülşah Anıl ile Gülseren-Gürsel Çam çiftinin oğlu Mert Çam düzenlenen düğün töreniyle dünyevine girdi. 

İlkadım İlçesi Sahne Teras Düğün Salonu'nda yapılan, davetlilerin ve aile dostlarının katıldığı düğün töreninde sevenleri, Gülşah Anıl ile Mert Çam çiftini yalnız bırakmadı. Genç çift solana Samsunspor Bando takımı ile giriş yaptı. Ardından Samsunlu sanatçı Ümit Kurşun'un şarkılarıyla genç çift ve davetliler doyasıya eğlendi. Ayrıca İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve eşi Lütfiye Demirtaş çifte Türk Bayrağı ve Kuran'ı Kerim hediye ederek çifte bir ömür boyu mutluluk diledi. 

YALNIZ BIRAKMADILAR 

Muhteşem törene, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve eşi Lütfiye Demirtaş, Atakum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Erkan Sağlık, İlkadım Belediyesi Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç, Tekkeköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Aydın Karmil, ASKF Başkanı Şener Aydın, YABPA Akademi Kulüp Başkanı Ali Akyüz ve kadın futbol takımı, STK temsilcileri, muhtarlar, Samsunspor taraftar guruplarının  temsilcileri, spor ve iş dünyasından bir çok isim, gazeteciler, aile yakını ve davetliler katıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.