Bilecik Belediyesi tarafından Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleştirilecek olan “Sevgi Yolu” çalışması ile yeni bir proje daha şehre kazandırılıyor.

Şu ana kadar birçok güzel çalışmayı şehir ile buluşturan Bilecik Belediyesi tarafından belediye binası önünden başlamak üzere, Milli Egemenlik Parkı ve Pıtırcık Oyun Evi önündeki alanda gerçekleştirilecek kaldırım düzenlemesi çalışması ile yeni bir proje gerçekleştiriliyor.

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, çalışmaların sürdüğü alanda incelemelerde bulunarak, çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Çalışma hakkında kısa bir bilgi veren Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’İlklerin Şehri Bilecik’imizde Belediyemiz tarafından yine bir ilki gerçekleştiriyoruz. Şehir estetiğine birçok yönüyle katkıda bulunacak sürpriz bir çalışmayı çok kısa bir süre sonra vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Milli Egemenlik Parkımız ile Pıtırcık Oyun Evi önündeki cadde boyunca gerçekleştirilecek olan Sevgi Yolu projemiz kapsamında ülkemizde ilk olacak bir aydınlatma sistemi ve kaldırım düzenlemesi ile projemizi gerçekleştireceğiz. Birlik ve beraberlik hamurunun karıldığı Dirilişin Şehri Bilecik’imizde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağımız Sevgi Yolu’nu birkaç gün içinde bitirerek, hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz. Vatandaşlarımız ve ilimizi ziyaret edecek konuklarımız burada güzel bir görüntü ile karşılanacaklar ve birçok fotoğraf karesi ile ilimizden ayrılmış olacaklar” ifadelerini kullandı.