Samsun Haber - Balıkesirspor maçının ardından Samsunsporlu futbolcuların yaşadığı büyük sevinç fotoğraf kareleri ile ölümsüzleştirildi.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU
Takımın sevinç yaşadığı esnada ise fotoğrafın en arka köşesinde yer alan ve sevince katılmadığı görülen Ramazan Övüç eleştiri oklarının hedefi oldu. Sevinç yaşamama sebebi, Alpay Özalan'ın gitmesine yoğrulan genç futbolcu sessizliğini bozarak bir açıklama yaptı. Yetenekli futbolcu Övüç, yaptığı açıklama ile kendisi hakkında yapılan yanlış yorumları silip attı.

BABASI AMELİYAT OLDU
Başarılı orta saha oyuncusu Ramazan, maç öncesi babasının ameliyat olduğunu ifade ederek, "Balıkesirspor maçı öncesi babam Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kritik bir ameliyat oldu. Buna rağmen Balıkesirspor maçında profesyonel bir futbolcu olarak yine canımı dişime taktım ve sahada takımım için savaştım. Ancak babam hala hastanede iken, bende maçtan sonra galibiyete sevinsem de psikolojik olarak bu durum nedeniyle sevincimi fazla yaşayamadım" dedi.

"YAZILANLAR BENİ ÇOK ÜZDÜ"
Maçın ardından yazılanların üzücü olduğunu ifade eden Ramzan, "Durum böyleyken maçtan sonra yazılanlar beni gerçekten çok üzdü. Hepimiz insanız ve hepimizin birer ailesi olduğu unutulmasın. Samsunspor'a imza attığım ilk günde söylediğim gibi herkes gerçek Ramazan'ı saha içinde görecek. Takımım için sahada kanımın son damlasına kadar savaşmaya ve büyük Samsunspor taraftarına layık olmaya devam edeceğim" diye konuştu. 

Haber: Onur EROL