Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, beraberinde protokol üyeleri ile birlikte kentte özel bir hastanede tedavi gören iş adamı Zeki Genelioğlu ile diyaliz hastalarını ziyaret ederek acil şifalar dileklerinde bulundu.

Ziyarette Vali Balkanlıoğlu’nun yanı sıra Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, Afyonkarahisar İl Genel Meclis (İGM) Başkanı Salih Sel ve İşadamı Hüseyin Şehitoğlu’da hazır bulundular.

Ziyarette, Zeki Genelioğlu’na acil şifalar dileyen Vali Balkanlıoğlu, “Allah en kısa zamanda Zeki Genelioğlu beye şifalar versin. İnşallah biran evvel kendisi sağlığına kavuşarak aramıza katılır”dedi.

Zeki Genelioğlu’u ziyaretinin akabinde hastanede tedavi gören diyaliz hastalarını da ziyarette bulunan Vali Balkanlıoğlu burada yaptığı konuşmada ise şunları söyledi:

“Allah hepinize acil şifalar versin. Allah’ın bize verdiği nimetleri bazen göremiyoruz. Mesela çoğu zaman aklımıza bile gelmeyen ve küçük bir organımız olan böbreğimiz çalışmadığı zaman bu kocaman aletlere bağlı kalıyoruz. Bu yüzden Allah’ın bize verdiği en büyük nimetlerinden biri olan sağlığımız için ne kadar şükretsek azdır. Allah bu günümüzü aratmasın. İnşallah daha iyi olursunuz.”

Vali Balkanlıoğlu’nun ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden diyaliz hastaları, Vali Balkanlıoğlu ve protokol üyelerine teşekkür ettiler.