Samsun'da ki feci kaza sonucu hayatını kaybeden Samsunsporlu Batuhan Yılmaz'ı, Kırmızı-Beyazlı taraftarlar unutmadı. Batuhan için pankart hazırlayan taraftarlar bir kez daha farklılıklarını ortaya koydu. 12. adam temsili olarak Batuhan'ın twitter hesabından Samsunspor etiketiyle, "Haydi sen de inan Samsunspor, yarınlar bizm olacak" mesajını paylaştı. 

Taraftar görevini yaptı

Yağmur çamur dinlemeden her zaman armalarının destekçisi olan cefakar Samsunspor taraftarı, Gümüşhanespor maçında da takımlarına büyük destek oldu. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar 3 puanın sevincini doyasıya yaşadı 

Yılport Samsunspor'un 12. adamı olarak bilinen Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, Yılport Samsunspor - Gümüşhanespor karşılaşmasını 90 dakika boyunca heyecanla takip etti. Oynan oyun ve skordan bir hayli memnun kalan taraftarlar, müsabaka sonunda futbolcuları alkış yağmuruna tuttu. Havanın yağmurlu olmasına rağmen yaklaşık 14 bin arma sevdalısı Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda yerini aldı. Taraftarının desteğini arkasına alan Samsunsporlu futbolcular, 3 puanı onlara hediye etti.