AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Ersan Aksu, seçim çalışmalarını Havza ve Ladik ilçelerinde sürdürdü. Aksu her iki ilçede teşkilat mensupları ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirirken, sorun ve talepleri dinledi, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi. Cumhur İttifakı seçim merkezlerini ziyaret eden Aksu ayrıca vatandaş buluşmalarının yanı sıra özel ziyaretler de gerçekleştirdi.

BİRLİKTE YOLA DEVAM

Her iki ilçede de büyük sevgi, ilgi ve destekle karşılaştıklarını belirten Av. Ersan Aksu, ''Her zaman yanımızda olan, her zaman yanlarında olduğumuz hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Havzalı ve Ladikli hemşehrilerimiz 2001 yılından itibaren AK Parti'ye her zaman büyük destek vermiştir. 14 Mayıs seçimlerinde de yine aynı desteği vereceğinden şüphemiz yok. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve bizlere destek olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Biriz, beraberiz, güçlüyüz. Hep birlikte yola devam'' dedi.

HAVZA'DA STK TEMSİLCİLERİ İLE GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI

Ersan Aksu, Havza ilçesinde Belediye Başkanı ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı başta olmak üzere, esnaf oda başkanları, ziraat odası başkanı, kızılay başkanı, muhtarlar derneği başkanı, kooperatif başkanları, birlik başkanları ve diğer STK ve derneklerin temsilcileri ile biraraya geldi. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ve son derece verimli geçen toplantıda talepler ve çözüm önerileri değerlendirildi.

"GÜVEN VE İSTİKRAR İÇİNDE YOLA DEVAM"

Her iki ilçede esnaf ve pazar yeri gezen ve esnafların taleplerini dinleyen Av. Ersan Aksu, güçlü, büyük ve bağımsız Türkiye'nin teminatı, ekonominin sürdürülebilir, kapsayıcı, insan odaklı ve dengeli büyümesi olduğunu belirterek, ''Güven ve istikrar içinde, rekabetçi bir ortamda büyümeye ve istihdam üretmeye devam edeceğiz. Bu kapsamda, yatırım, istihdam, üretim ve ihracat yoluyla yapısal cari açık sorununu ortadan kaldıracak politikalarımızı kalıcı bir şekilde hayata geçireceğiz. AK Parti'nin 20 yılı aşkın birikimini ve dinamizmini yansıtmaya devam edecek olan ekonomi ekibimiz etkin bir koordinasyon içinde görev icra edecektir" dedi.

KADINLARA İŞ HAYATINDA AYRICALIK

Ladik Kadın Girişimi ve Üretim Kooperatifini de ziyaret eden Aksu, yeni dönemde iş ve aile yaşamını uyumlaştıracak politika ve uygulamaları geliştirmeye devam edeceklerini belirterek, ''Kadınların, iş kurma ve geliştirme süreçlerini kolaylaştıracak, e-ticaret platformlarında yer almalarını teşvik edecek, finansman kaynaklarına erişim ve kooperatifler yolu ile kadın girişimciliğini güçlendireceğiz. Kadınlar ve gençler başta olmak üzere özel politika gerektiren grupların işgücü piyasasına girişlerinin hızlandırılmasını ve kalıcılıklarının teşvik edilmesini destekleyerek, güvenceli esnek çalışma biçimlerinin hayata geçirilmesini sağlayacağız" diye konuştu.

BORA KARA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.