Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları özetle şöyle:

Artık ortasına yaklaştığımız rahmet ayımızı tebrik ediyorum. Bu sene deprem felaketi sebebiyle biraz buruk ve hüzünlü geçirdiğimiz Ramazan'ı dayanışma ruhunu zirveye çıkararak yaşamaya çalışıyoruz. Kalıcı konutların inşasına başlanması ile beraber deprem mağdurlarımızın da hayata umut ile bağlandığını görüyoruz. Hiçbir kardeşimizi hayal kırıklığına uğratmayacağız. Önümüzü kesip bizi bunların eline bırakmayın çığlıklarını duyuyoruz. Daha çok çalışacağız. Daha çok fedakarlık yapacağız. Gerekirse gecemizi gündüzümüze katacağız. Seçimin bizi asıl gündemimizden uzaklaştırmasına izin vermeyeceğiz. Türkiye'yi mutlaka feraha kavuşturacağız.

Biz başkaları gibi sahte ve sanal gündemlerin peşinden koşmuyoruz. Biz 7'li koalisyon gibi hiçbir iş yapmadan lafla peynir gemisi yürütmeye çalışmıyoruz. Bugün değeri Bağcılar'da 3 milyar 412 milyon lirayı aşan projelerin açılışını gerçekleştirdik. 97 kalem eseri Bağcılar'a kazandırmanın mutluluğunu yaşadık.

Allah ömür ve milletimiz yetki verdikçe Bağcılar'ı ve İstanbul'u yeni eserlerle süslemeye devam edeceğiz. 14 Mayıs çok büyük bir önem taşıyor. Bölücü örgütün katılımı ile sayısı 7'ye çıkan koalisyonun durumunu siz de görüyorsunuz. Hepsi de yakışır, ad olarak ne koyarsanız koyun. Güneş Motel utancı dahil artık geçmişte kaldığını düşündüğümüz çirkin sahneleri vatandaşımıza yeniden hatırlattılar. Cumhurbaşkanı yardımcılarının sayısı bu gidişle 50'yi bulacak. Şimdi de bahardan barıştan bahsediyorlar, ama 7 kişi anlaşamıyorlar. Ortada ne proje ne referans gösterecekleri bir eserleri var. Bizim başlattığımı projeleri bile yarım bıraktılar ya da rafa kaldırdılar. Hizmet vermek yerine Turist Ömer misali sağda solda dolaşıyorlar. Biz Cumhur İttifakı olarak eserlerimizle konuşuyoruz. Milletimizin sıkıntılarına çözüm yolları geliştiriyoruz. Türkiye'nin 60 yıllık hayali olan Togg'un kurası çekildi. Çok yakında milli gururumuz Togg'u yollarda göreceksiniz. Önce İHA ardından SİHA arından AKINCI daha sonra Kızıl Elma ile gökleri hamd olsun fethettik. Karadeniz'deki gazın getirilmesine yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. İslam alemi ile ticari ve kültürel ve ekonomik bağlarımızı sürdürüyoruz. 14 Mayıs bir dönüm noktasıdır. Türkiye'nin tartışma ile çekişme ile ayak oyunları ile kaybedecek tek bir günü dahi yoktur.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.