Sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yer misali, her transfer dönemi şaşkınlık yaratan hamleleri gördükten sonra, bu sezon oldukça temkinli adım atılıyor.
En az bizler kadar karşı camialar da o dönemdeki trajikomik durumumuzu merakla takip ediyor hatta başkanımızla alay bile ediliyordu, parasıyla rezil oluyor diye.
 
Şu ana kadar yapılan transferlerden taraftar memnun.
Beni en çok sevindiren, başka takımlarda oynayan kaliteli Samsun kimliğine sahip oyuncuların da tercih edilmesiydi. 
Kritik maçlarda yeşil sahaya baktıkça bazı kiralıkların ruhsuzca dolaşması, aralarında ne yapıyoruz arkadaşlar bu şehrin bir onuru var diyecek içi yanan birilerinin olmaması , düdük çalmasıyla birlikte ardına bile bakmadan soyunma odasına gidenlere çok kez şahitlik ettik.
Dolayısıyla bu ligin hem iyi isimlerini tercih etmek hem de hedefe oynayan çok takımın kadroya katmak istediği Samsun'un öz çocukları olan Yusuf Abdioğlu ve Celil Yüksel'i camiamıza kazandıran emeği geçenlere teşekkür ederiz. Onların da bizleri mahcup etmeyeceklerine inanıyorum.
Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan'la anlaşma sağlandığında belki doğru tercih mi acaba diye tartışmış olabiliriz fakat bugün yapılan doğru hamleleri de tebrik etmezsek haksızlık olur. 
Yeri gelecek eksiklerimiz olacak elbet, eleştiriye açık olacağız çünkü hepimizin istediği tek şey ve tek ortak noktamız var. 
O da bu takımı Süper Lig'e taşımak... Birlik olacak birlikte yürüyeceğiz çünkü şampiyonluğu da birlikte yaşayacağız inşallah... 
Sağlıcakla kalınız...