Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, oda başkanlık seçimlerinin Ekim ayının ilk haftasında yapılacağını bildirdi.

Olağan üstü toplantı gerçekleştiren Elazığ TSO yönetim kurulu üyeleri oda başkanlık seçimlerinin Ekim ayının ilk haftasında yapma kararı aldı. Elazığ TSO Başkanı İdris Alan. seçim hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden 31 Ağustos tarihinde Ekim veya Kasım ayı içerisinde seçim yapma yazısının kendilerine geldiğini belirten Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, “Bugün yönetim kurulumuzu olağan üstü toplayarak oy çokluğu ile seçim kararını aldık. Biz yönetim kurulu olarak seçim tarihini Ekim’in ilk haftası olarak belirlerdik. Bugün yüksek seçim kuruluna gerekli müracaatımızı yaptık” dedi.

27 Şubat 2015 tarihinde göreve geldiğini dile getiren Başkan Alan, ”Görevde bulunduğumuz süreç içerisinde üyelerimizi utandıracak hiçbir şey yapmadık. Ciddi bir şekilde ticaret odasının sorunlarını çözdük. Bir daha ki dönem daha güçlü bir ekiple Elazığ’ın sorunlarını çözmeye talibiz. Yönetim kurulu olarak seçim zamanını 7 Ekim olarak karar aldık. Şuanda da 2 tane aday var. Kim Elazığ için hayırlı çalışmalar yapacaksa Allah ticaret odası seçimlerini ona nasip etsin. Biz 2015 itibariyle göreve geldiğimiz süre itibariyle odamızı kara geçirdik, odamıza konferans salonu yaptık en önemlisi inanların gönlünde taht kurduk” ifadelerini kullandı.