Türk Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı Erdoğan Çakmak, sağlık çalışanlarının koronavirüs sürecide dahil değer görmediğini ve beklentilerini alamadıklarını belirterek, "Özlük haklarımıza kavuşamadık" dedi. 

DUYURMAK İSTİYORUZ 

Sağlık çalışanlarının tüm sorunlarının dile getirileceği bir basın açıklaması olacağını ifade eden Başkan Çakmak, "Koronavirüs süreci hala devam ederken çalışmaya devam edip haklarımızı alamadığımız gibi geniş kapsamlı 'Sorunlarımızı Maskeleyemezsiniz' konulu sesimizi duyurmak adına Türkiye'de 81 ilde eş zamanlı olarak 2 Eylül Çarşamba günü saat 12.30'da basın açıklaması gerçekleştirilecek" diye konuştu.

HERKESİ BEKLİYORUZ 

Tüm sağlık çalışanlarının sorunlarını dile getireceklerini belirten Çakmak, "Biz tüm sağlık çalışanlarının sesi olmak için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi önünde olacağız.  Sendikalı sendikasız kim olursa olsun herkesi basın açıklamamıza bekliyoruz. Arkadaşlarımızın da içi rahat olsun basın açıklamamız Samsun Valiliği tarafından izin alınarak ve tüm koronavirüs önlemleri kapsamında gerçekleşecektir" dedi. 

Esra VURAL