GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'da, ABD'li oyuncusu Ramel Smooth Bradley, yeni sezon öncesi çok heyecanlı olduklarını belirterek, "Hedefimiz sezon sonunda önemli başarılar elde etmek" dedi. 

Bradley, 19 Eylül Spor Salonu'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, pazar günü oynayacakları Beşiktaş Sompo Japan maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade etti.

Saha ve seyirci avantajlarını iyi değerlendirerek rakiplerini yeneceklerini vurgulayan Bradley, "Sezonun ilk maçında Beşiktaş Sompo Japan ile karşılaşacağız. Lige iyi başlamak adına mutlak kazanmamız gereken bir karşılaşma. Takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Saha ve seyirci avantajımız var. Bunu iyi kullanarak salondan galip ayrılacağız. Yeni sezon öncesi çok heyecanlıyız. Hedefimiz sezon sonunda önemli başarılar elde etmek" diye konuştu.

Yeşil-beyazlı ekibin oyuncularından Can Özcan ise Beşiktaş Sompo Japan'ın ligin tecrübeli ve iyi ekiplerinden olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Ligin ilk haftasında Muratbey Uşak Sportif ile oynayacağımız karşılaşma Ankara'da meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle ertelendi. Lige, hafta sonu Beşiktaş Sompo Japan maçıyla başlayacağız. Taraftarımızın desteğiyle bu maçı kazanacağımıza inanıyoruz."