Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplanarak gündemindeki dört maddeyi karara bağladı. Toplantıda Kent Konseyi Genel Kurulu’nun bu ay sonunda toplanmasına karar verildi.
Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısı Hakan Mahiroğlu başkanlığında yapıldı. Toplantının başında gündemle ilgili bilgi veren Kent Konseyi Başkanı Mahiroğlu, 2015 yılının ilk yürütme kurulu toplantısında öncelikli olarak gençlerde madde bağımlılığı ile ilgili sosyal sorumluluk kapsamında yapılacak faaliyetlerin görüşüleceğini belirtti. Yapılan görüşmeler sonucu madde bağımlılığı ile ilgili farkındalık oluşturma adına sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarıyla birlikte çalışmalar yapılması yönünde karar alındı.
Kent Konseyi toplantısında Kadınlar Meclisi oluşturulması konusu da karara bağlandı. Sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla oluşacak kadınlar meclisinin bu ay içinde genel kurulunu toplayacağı belirtildi. Toplantıda ayrıca üyelik için gelen dört ayrı talep kabul edilerek, Kent Konseyi Genel Kurulu’nun bu ay sonunda toplanması kararlaştırıldı.