AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanlığı’na Oktay Avcılar yeniden seçilerek güven tazeledi.
AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları 2. Olağan Kongresi’nde AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan istişareler sonucunda aday olarak gösterilen mevcut başkan Oktay Avcılar, gerçekleşen seçimde güven tazeleyerek yeniden İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanı oldu.
İlkadım Belediyesi Gazi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı 2. Olağan Kongresi açılış ve yoklamanın yapılmasıyla başladı.
Divan teşekkülünün oluşumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Misafirlerin takdimleri ve gelen mesajların okunmasının ardından faaliyet raporu okundu.
İlkadım İlçe Gençlik Kolları 2. Olağan Kongresi’ne AK Parti Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, 22. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Kurt, Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Cengiz Sunar, Genel Merkez Gençlik Kolları Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyeleri Esme Özbağ, Ersin Özsoy, Dilan Yurten, İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve yönetim kurulu üyeleri, il başkan yardımcıları ve il yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen ve yönetim kurulu üyeleri, teşkilat üyeleri ve delegeler katıldı.
Birer selamlama konuşması yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İl Gençlik Kolları Başkan Caner Göktepe, AK Parti Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır, Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Cengiz Sunar, gerçekleşen kongrenin sonuçları itibariyle hayırlara vesile olmasını temenni ettiler.
AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, yaptığı konuşmada, "AK Parti olarak her zaman bütünleştirici, yapıcı siyasetten yana olduk. İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın anlayışı ile 12 yıl boyunca eğitimden sağlığa, dış politikadan ulaşıma kadar her alanda yapılamaz denilen hizmetleri, çalışmaları, projeleri hayata geçirdik" dedi.
AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne kadar geçmişin siyasi alışkanlıklarından hep uzak durduğunu belirten Başkan Fuat Köktaş, "Tüm teşkilatlarımızla birlikte çok çalışarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine sağlam adımlarla ulaşmalıyız. Tek vücut halinde hareket ederek birlik ve beraberlik içinde hedeflerimize ulaşacağımıza inancımız tamdır. Bu inanç içinde hedeflerimize ulaşılmasında gençlerimizin de sorumluluğu çok büyüktür. Umudumuz, geleceğimiz olan siz gençler çok çalışmanız gerekiyor. Bu anlamda sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Bu duygu ve düşünceler içinde gerçekleşen kongremizin ilçemize, ilimize, ülkemize, milletimize ve partimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından seçimlere gidildi. Seçimlerde genel merkez tarafından yapılan istişareler sonucunda aday olarak gösterilen mevcut başkan Oktay Avcılar, güven tazeleyerek yeniden İlkadım İlçe Gençlik Kolları başkanı oldu.
Başkan Avcılar, yaptığı teşekkür konuşmasında bu mutlu, heyecan dolu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan, destek olan herkese çok teşekkür ettiğini söyledi.
İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar ayrıca günün anlam ve önemine binaen kongreye katılan misafirlere hediye takdim etti.