Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Tekkeköy 3,5 yıl içerisinde her manada altın çağını yaşadı ve de yaşamaya devam edecek” dedi.

Yerel seçimler öncesi vermiş oldukları tüm sözleri ve projeleri tek tek yerine getirmeye devam eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Vermiş olduğumuz sözleri ardı ardına yerine getirmeye devam ediyoruz. Bugün ilçemiz hayata geçirmiş olduğumuz projelerimiz ile farklı bir yapıya kavuştu. Tekkeköyümüzün en ücra köşesine dahi ulaşarak talepleri yerine getirdik. İlçemizde üç buçuk yıl önce belediyemize ait bir sosyal tesis yok iken şimdi Sevgi Tekkesi, Saklı Bahçe ve Arkeoloji Vadimizdeki yerimiz olmak üzere üç nezih mekanı ilçemize kazandırdık. Spor alanında Başköy ve Balcalı Mahallelerimize suni çim halı saha yaptık. Gökçe Karaoğlan Mahallelerimizin tam ortasına her mevsim spor imkanı sunan kapalı halı saha tesisi kazandırdık. İlçe merkezimizdeki halı sahamızı yeniden düzenledik. Kutlukent bölgemize Karadeniz’in ilk ve tek iki katlı spor kompleksini yaptık” diye konuştu.

Tekkeköy’de her alanda projeler

Spor, kültür, sanat, tesis, turizm, doğa gibi her alanda projelerin Tekkeköy’de hayat bulduğunu ifade eden Başkan Togar, “Herkese hitap eden projelerimizi kısa sürede hayata geçirmeyi başardık. Yine yeni projelerimizi de yakında hayata geçireceğiz. Kısa sürede ortaya koyduğumuz projelerimize baktığımızda hanımların her türlü eğitim, spor, kültürel ve sosyal faaliyetlerini yürüteceği Aşağıçinik Hanımlar Konağı ve Kır Düğün Salonu ile Kutlukent Hanımlar Konağımızı inşa ettik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın vakit geçireceği eğlenecekleri farklı boyutlarda 32 adet park yaptık. Gençlerimizin boş zamanlarını faydalı faaliyetlerle değerlendirebilmeleri maksadıyla Gençlik ve Spor Bakanlığımıza yer tahsis ederek ilçemize gençlik merkezi kazandırdık. Yapmış olduğumuz çalışmalar ile Kurşunlu mevkisindeki şelalelerimizi turizmin hizmetine sunduk. Büyüklü, Tekkeköy, Aşağıçinik ve Kutlukent’te özellikle bayanların halk eğitim kursları için kültür merkezleri açtık. İlçe merkezimizdeki ana caddeyi ve ilçe meydanımızı ilçemizin prestijine uygun bir şekilde dizayn ettik. Yine ilçe merkezinde Devlet Demir Yollarına ait tarihi binaların bulunduğu alanı Nostalji Parkı haline dönüştürdük. Vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin anısına şehitler anıtı yaptık. Üç yılda ilçemize dokuz farlı okulun inşa edilmesini sağladık. Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için Belediye binamızı kısa sürede tamamlayarak tüm birimleri tek çatı altında topladık. Devlet Su İşleri ile koordineli olarak merkezden geçen deremizin ıslah edilmesi ve turizme kazandırılması ile ilgili çalışmalarımıza başladık. Mahallelerimize köy konakları kazandırdık. Rutin belediyecilik hizmetlerimiz ve sosyal belediyecilik anlamındaki çalışmalarımızın yanında tüm projelerimizi peşi peşine gerçekleştirdik. Tekkeköy 3,5 yıl içerisinde her manada altın çağını yaşadı ve de yaşamaya devam edecek. Halkımızdan aldığımız destek ve enerji ile daha birçok projeyi ve çalışmayı hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.