Seyfettin ARAS/ İNEGÖl,(Bursa),() - BURSA’da 200 bin lira bütçe ayırarak tek başına yaptığı mitinglerle tanınan milletvekili adayı Ali Osman Demirtaş, "Hesaplamama göre 4 milletvekilinin aldığı 160 bin oyu olarak tek başıma alıp milletvekili olacağım. Seçilmeme şansım yüzde bir" dedi. 
Bursa ve ilçelerinde izleyicisi bulunmadığı halde yaptığı tek kişilik mitinglerle dikkatleri üzerine çeken Bursa bağımsız milletvekili adayı Ali Osman Demirtaş, İnegöl’de ikinci kez miting düzenledi. İlk mitinginde kimsenin ilgi göstermediği Ali Osman Demirtaş’ı yoldan geçen 10 kişi dinledi. Saat kulesi önünde yaklaşık 2 saat konuşan Ali Osman Demirtaş, "Bir oy verin dağları delerim. TBMM’ye gittiğim zaman farklı bir siyaset izleyeceğim. Ben Türkiye’nin selameti için bir siyasi devrim olarak başlattım. Memleketimin kurtuluşu için bu mitingleri yapıyorum. İnşallah başarılı olacağım. Ben bütün emeğimi alın terimi 78 milyona adadım" dedi. 
Bursa Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Osman Demirtaş, seçimler için 200 bin lira bütçe ayırdığını belirterek, "Bugüne kadar 17 ilçe, 500 köye ulaştım. Yaptığım hesaplamalara göre 4 milletvekilinin oyu kadar oy alıp, tek başıma milletvekili olacağım. Seçilmeme şansım yüzde bir" diye konuştu.