Samsun'da yaşayan vatandaşlar Samsun Medya Grubu'na bağlı Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına, Kurban Bayramı mesajlarını iletti.

İşte bayram mesajları:

KUTLUYORUM
Mehmet ÜREN: Bayramlarda herkesin büyüklerini ziyaret etmesini öneriyorum. Eski gelenek ve göreneklerimizi sürdürmeliyiz. Aynı zamanda mezarlık ziyareti de yapılmalı. Herkesin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Allah nicelerini görmeyi nasip etsin. 

HIZ YAPILMASIN
Havva ÜREN: Herkesin bayramı sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçsin, Kurban Bayramı kutlu olsun. Biz de kurbanımızı kestikten sonra büyüklerimizi ziyaret edeceğiz. Lütfen kimse araç kullanırken hız yapmasın. Bu bayramda üzülmeyelim. Kimsenin canı yanmadan güzel bir bayram olsun.  

YARDIMLAŞALIM
İbrahim EKİZ: İnşallah tüm Samsunlular için hayırlı ve uğurlu bir bayram olur. Sadece bayramlarda ihtiyaç sahibi olan kişilere yardım yapılmasını temenni ediyorum. Kurban Bayramı'nı sadece kendi karnımızı doyurmak için olmadığını anlamalıyız. 

PAYLAŞMALIYIZ
Aykut BOZKURT: Kurban Bayramı tüm Müslüman alemine hayırlı ve uğurlu olsun. Kurban kesemeyen kişilere yardım etmeliyiz. Payımızdan, pay vermemiz gerekiyor. Bu bayramda en çok bu konuya dikkat edilmeli diye düşünüyorum. 

KAZASIZ, BELASIZ 
Salim DENK: Öncelikle büyüklerimin ellerinden öper, herkesin bayramını kutlarım. Bu bayramda bol bol bağışın olmasını diliyorum. Biz kestiğimiz zaman belli bir miktarını huzurevine ya da diğer kurumlara bağışlıyoruz. Herkesin de böyle yapmasını isterim. Ayrıca her bayramda yaşadıklarımızı yaşamayalım. Herkes hızına dikkat edip, seyrinde gitmeli. Ben de şehir dışına çıkacağım. Kurallara uyarak yolculuk yapmalıyız. Kazası, belasız bayram geçirmemiz dileğiyle. 

İYİ BAYRAMLAR
Ahmet ERGİN: Herkese iyi bayramlar diliyorum. Bayramda büyüklerimizi ziyaret etmeliyiz. Ayrıca kazalar çok oluyor,  olmaması için dikkat edelim. Devletimizin güvenliği arttırması, vatandaşlarımızın hassasiyet göstermesini istiyorum.

BAYRAM OLSUN
Tayfur DUMLU: Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Benim tek bir ricam var. Herkes eti kestiikte sonra komşusuna veriyor. Eti asıl ihtiyaç sahibi kişilere verelim. Asıl o zaman bayram olur. Çünkü bu yardımlaşma yerine geçmez. 

GÜZEL BİR ŞEY 
Mustafa KABADAYI: Herkese hayırlı bir bayram geçirmesini diliyorum. Kurban kesmekle Allah'ın emrini yerine getirmiş oluyoruz. İhtiyaç sahiplerine de mutlaka dağıtacağız. Bu çok güzel bir şey. Allah devletimize, milletimize yardım etsin. 

KUTLARIM 
Regaip BORA: Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, kurbanını kesene, kesemeyene, dağıtana ve yiyene hayırlı bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.

HERKES ET YESİN
Gülfidan BEREKET: Herkesin bayramı kutlu olsun. Yardımlaşmak çok güzel bir şey. İnşallah kesemeyenlere, ihtiyacı olan herkese etler ulaşır ve herkes bu bayram et yiyebilir. 

Hande ONAT, Ekrem ASLAN