AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i Türkiye Emekliler Derneği (TUED) Şube Başkanı Ahmet Ege ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.
Başkan Yurdunuseven’i ziyaret eden TUED Şube Başkanı Ahmet Ege ve yönetim kurulu üyeleri, Yurdunuseven’e görevinde başarılar diledi. AK Parti hükümetlerinin her zaman emeklinin yanında olduğunu dile getiren Başkan Yurdunuseven, “Hiçbir zaman halkımıza boş vaat vermedik. Partimiz iktidara geldiği 2002 yılından bu güne kadar ne söylediyse onu yerine getirdi. Hiçbir zaman boş sözler ve vaatlerden yana olmayan hükümetlerimiz, emeklilerimizin isteği doğrultusunda çalışmalar yürüttü. Yapılan istişareler ve yenilikler emeklilerimize rahat bir nefes aldırdı” dedi.
Başkan Yurdunuseven’e çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Ege, 7 Haziran seçimlerinin huzurlu bir ortamda geçmesini temenni etti. Yapılan konuşmaların ardından Yurdunuseven ve Ege bir süre sohbet etti. Şube Başkanı Ege, dernek çalışmalarının yer aldığı dokümanı İl Başkanı Yurdunuseven’e teslim etti.