Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ramazan Ayı içerisinde belediyede işçi statüsünde çalışanların devlet ikramiyelerinin tam ve zamanında ödendiğini söyledi.
Melikgazi Belediyesi olarak çalışanların maaş, ikramiye ve diğer alacaklarını her zaman tam ve zamanında ödediklerini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, belediyede çalışan sözleşmeli, kadrolu memur ile işçilere taşıt yardımı için gerekli görüşmelerin devam ettiğini kaydetti.
Kayseri nüfusunun yarısına hizmet verdiklerini, şehrin ekonomik ve üretim tesislerinin yer aldığı, alışveriş merkezlerinin odağı durumundaki Melikgazi ilçesinin her geçen gün planlı bir şekilde geliştiğini ve büyüdüğünü ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Örnek ve referans belediye çalışmalarında emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizde daha seri, etkin ve verimli, aynı zamanda kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Bu Ramazan Ayı’nda da vardiya usulü görev yapan tüm ekip çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bayramlarını şimdiden kutluyorum. 6772 Sayılı Kanuna istinaden yılda 4 kez ödenen devlet ikramiyesinin 2. ödemesi 30 Haziran günü hesaplarına yatırıldı. Belediyemizde toplam 194 işçi statüsünde çalışanımıza toplam 158.788 TL ödeme yapılarak alışverişlerine katkı sağlandı.” dedi.