Yılport Samsunspor Teknik Menajer Yücel Uyar, Kırmızı-Beyazlı ekipte her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Uyar, "Havamız yerinde, hiçbir problemimiz yok. 3 transferden 2'sini bitirdik. Son isimde acele etmeyeceğiz. Acil bir oyuncuya şu anda ihtiyacımız yok" dedi

BAĞIMIZI KOPARDIK
İkinci yarıya sıkı bir hazırlık dönemi ile hazırlanan Yılport Samsunspor'da keyifler yerinde. Antalya'da kamp çalışmalarını yürüten Kırmızı-Beyazlılar, 8 Ocak'a kadar burada çalışmalarını sürdürecek. Takımda herşeyin yolunda gittiğini ve güzel bir hava yakaladıklarını söyleyen Teknik Menajer Yücel Uyar, "Şu an hiç bir problem yok. Takımda her şey yolunda gidiyor, yapılan transferler aramıza katıldı. Yollarımızı ayırdığımız isimlerde oldu, son olarak Aytaç'la da bağımızı kopardık" dedi. 

ACİL OYUNCU ARAMIYORUZ
Uyar, "Yeni transferlerimiz İbrahim Halil Çolak ve Recep Burak Yılmaz'da kampımıza katıldı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam hocamızın raporu doğrultusunda Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal kardeşimiz iyi bir çalışma gerçekleştirdi. Orta saha mevkisine son bir transfer yapacağız. Bu isimde asla acele etmiyoruz. Geniş bir kadroya sahibiz, acil bir transfere ihtiyaç yok. Kampta şimdilik 2 hazırlık maçı oynayacağız. Son takım ise ilerleyen günlerde netlik kazanır" diye konuştu.  

Salim YILDIZ