AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı Aydın Kılıçkan, muhtarların mahalle ve köylerin adeta ’gözü ve kulağı’ gibi olduğunu kaydetti.
"Muhtarsız mahalle ve köy olmaz" diyen Kılıçkan, "Muhtarlarımız mahallemizin ve köylerimizin gören gözü, duyan kulağıdır" dedi.
Tavşanlı Muhtarlar Derneği Başkanı Muzaffer Yavuz ve bazı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelen Kılıçkan, muhtarların son derece önemli bir makamda hizmet ettiklerini dile getirdi.
Demokrasinin önce ailede sonrada mahallede başladığını vurgulayan Kılıçkan, muhtarların da mahallerin gerçek temsilcileri olduğunu demokrasiye ve vatandaşlara fedakarca hizmet ettiklerini söyledi.
Aydın Kılçkan, "Eğer siyasette başarılı olmak yada başarılı bir icraat sergilemek istiyorsak muhtarlarımız ile olan diyaloglarımızı çok sağlam zeminler üzerine oturtturmak ve gerekli istişarelerde bulunmak zorundayız. Muhtarlarımızın sadece işlerinin mühür basmak olmadığını, yasaların kendilerine yüklediği sorumlulukla vatandaşlarımızla devletimiz arasında büyük bir köprü oluşturmaktadır" diye konuştu.(EFE)