AK Parti Simav İlçe Teşkilatı ile Simav Belediye Başkanlığı tarafından, yerel buluşmalar kapsamında ’vefa toplantısı’ düzenlendi.

Toplantıya AK Parti İlçe Teşkilatı’nın kurucuları, başkanları, yönetim kurulu üyeleri, fahri görev neferleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının eski ve yeni başkanlarının hazır bulunduğu ’yerel buluşmalar vefa toplantısı’na Kütahya AK Parti Milletvekili Ahmet Tan da katıldı.

Simav Ak Parti İlçe Başkanı Adil Biçer, açılış ve selamlama konuşmasında, Ak Parti’nin Simav ilçe yapılanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Biçer, “Kuruluşundan bu güne kadar hizmet anlayışını ön planda tutan AK Partililer, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, aynı ruh ve heyecanla hizmetlerine son hızla devem etmektedir. Bizler geçici bir süre görev başındayız. Devamlı olan yüce Türk Milletidir. İçte ve dışta, tüm kararlılığı ile görev yapan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin (TSK) kahraman askerlerine dualarımızı gönderirken, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Hizmet bekleyen Simav için, el birliği ile gereken çalışmaları yapma gayreti içindeyiz” dedi.

Ak Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, yaptığı konuşmada, Simav’a yapılan hizmetlerin, büyük yatırımlara dönüşebilecek kapasitede olduğunu ifade etti. Tan, "Kütahya AK Parti Milletvekilleri olarak, Simav’da uygulanmak üzere hazırlanan tüm projeleri önemsiyoruz, takipçisiyiz. Bütün bu hizmetler, 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde Simav’ın olumlu karnesi olacağına inanıyorum. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifleri doğrultusunda, yapılması gerekenleri yerine getireceğiz“ diye konuştu.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Jeotermal enerji kaynaklarının etkili kullanımı, yerel yatırım planları ile hayata geçen projeler hakkında bilgi verdi.

Toplantı, Başkan Özkan ve Belediye hizmetleri ile ilgili yapılan anket çalışmasıyla sona erdi. (MEİ-EFE)