AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Salih Cora, AK Parti’nin Trabzon’da ‘6-0’ hedefini gerçekleştirmesinin zor bir hedef olmadığını söyledi.
AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Salih Cora, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Beşikdüzü İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Cora, toplantının ardından ilçede temaslarda bulundu. Ulaşabildiği herkesle bire bir görüşen Cora, Trabzon’da vatandaşlardan yoğun bir ilgi görüyor. Gittiği her yerde aday adayı olarak değil de adeta bir milletvekili gibi karşılanan Salih Cora, vatandaşlarla kurmuş olduğu bu sağlam ilişki ile dikkatleri üzerinde topluyor.
Gittiği her yerde AK Parti’nin 7 Haziran’da Trabzon’da belirlemiş olduğu ‘6-0’ hedefini anlatan AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Salih Cora, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde 325 bin oy aldık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy veren 325 bin kişinin 7 Haziran’da da AK Parti’ye oy verme ihtimali var. 300 bin oy alındığında 6’ya bölünce 50 bin oy yapar. CHP ile MHP’yi 50 bin oyun altında bıraktığımız zaman 6-0 zor değil. Hemşehrilerimizin büyük desteği ile 7 Haziran’da bu başarıyı yakalayacağımıza tüm kalbimle inanıyorum” dedi.
“ALAY EDENLERİN ETEKLERİ TUTUŞTU”
AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Salih Cora, AK Parti’nin ‘6-0’ hedefinin nasıl gerçekleştirilebileceğini ise, “Yüzde 61-65 arasında oy alacağız Trabzon’da. Seçmen sayısı, bunun sandığa yansıması, kullanılan oy, geçerli oy yansıması yaptığımızda 300 bin ile 305 bin arası oy alacağız. Mevcut oyumuzu koruyup, HAS Parti ile Demokrat Parti’den de gelen oylar da eklenince 6-0 ihtimali çok yüksek. Bir önceki dönem 6. sıradaydım. CHP’nin birinci sırasının, MHP’nin birinci sırasının ne kadar şansı varsa benim de o kadar şansım var demiştim. Neden? Onlar seçilirse ben seçilemem, ben seçilirsem onlar seçilemezdi. Şu anda 6-0’ımızla alay edenlerin etekleri tutuştu” ifadeleriyle açıkladı.