Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, engellileri ağırladı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhekimoğulları’nın da hazır bulunduğu toplantıda, Taşkesenligil, engelli vatandaşlara moral verdi.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bir yandan Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na hazırlanırken, diğer yandan da sportif, gençlik ve kültürel faaliyetlerine devam ediyor. GHSİM, Engelliler Haftası’nda da engelli vatandaşları unutmadı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhekimoğulları ile Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Güngör Şenses’in de hazır bulunduğu toplantıda Taşkesenligil, engelli vatandaşları kutlayarak onlara moral aşıladı. Engelli vatandaşlara hediye veren Taşkesenligil, ziyaretlerinden dolayı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhekimoğulları ve diğer yetkililere teşekkür etti. Taşkesenligil, “Dünya üzerinde yaşayan tüm insanlar birer engelli adayıdır, çünkü insanın başına her an her şey gelebiliyor. Onun için her zaman dikkatli olmalıyız. Engelli vatandaşlarımıza da her zaman destek verip, onları sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerin içine çekerek, dahil etmeliyiz” dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhekimoğulları ise Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil’in jestinden dolayı kendisine teşekkür ederek, engellilere sahip çıkmak ve destek vermenin toplumsal bir görev olduğunun altını çizdi. Genç bürokrat, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Erzurum il müdürlüğü olarak şehirdeki engelli vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.