KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Hüseyin Kalpar, 0-0 berabere kaldıkları Altınordu maçında kapalı defansı geçecek bir üretkenlik içerisinde olamadıklarını belirtirken şöyle dedi:
"Rakibimize ilk yarıda net pozisyonlar verdik, gol de yiyebilirdik. 2’nci yarının sonlarında vermiş olduğumuz pozisyon var. Mağlup da olabilirdik, galip de gelebilirdik. Ama berabere biten bir maç oldu. Futbolda bu tür sonuçlar vardır. Bu tür sonuçları da istemeden kabullenmek zorunda kalıyoruz. Bu sonuçlar bizi çok mutlu etmiyor. Kaybetmiş olduğumuz bu puanları inşallah başka maçlarda telafi ederiz. Tüm futbolcularımızdan yararlanmaya çalışıyoruz. İnanıyorum ki bu oyuncularımızla ipi göğüsleyecek, başarıyı yakalarız diye düşünüyorum. Ben bugün oynanan oyundan ve mücadeleden memnunum. Sadece sonuçtan memnun değilim ve bu da bizi üzüyor."
Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ise rakiplerinin gücünü bildiklerini ancak yine de kazanmak için geldiklerini söyledi. Maça iyi başladıklarını ve ilk yarıda çok net pozisyonlara girdiklerini ifade eden Eroğlu, şöyle konuştu:
"İlk 20 dakikada 3-0, hatta 4-0 önde olabilirdik. Ancak o dakikalardan sonra çok deneyimli oyunculardan kurulu rakibimiz topla fazla oynayınca savunma yapmak zorunda kaldık. Bu savunmadanda 5-10 dakika çıkamadık. İkinci yarıya da iyi başladık ancak 10 kişi kaldığımızda oyunda dengeler bozuldu ve defans yapmaya başladık. Eksik olmamıza rağmen 3 net gol pozisyonuna girdik. Bunları değerlendirebilseydik 3 puan ile dönecektik. Mücadelelerini bütün yürekleriyle ortaya koyan futbolcularımı kutluyorum. Yabancı oyuncusu olmayan genç oyunculardan kurulu bir takımız. Sahada futbolun güzelliklerini ortaya koymaya çalışıyoruz. Genç bir takım olmak bazen sahada eksiklik getirebiliyor ama biz çok çalışarak, sahada her şeyi yapmaya çalışarak, tempolu oynayarak bu ligde üst sıraları hedefliyoruz."