Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Judo Turnuvasına Salihli Belediyesi damgası vurdu. 5 bölgeden yaklaşık 400 sporcunun katıldığı turnuvadan Salihlili Judocular 27 madalya kazandı.

Antrenörler Oktay Ayaz, Özlem Ayaz ve Namet Gülmez yönetimindeki Salihli Belediyespor Judo Takımı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen Cumhuriyet Kupası Judo Turnuvasına katıldı. Merkez Spor Salonu’nda Denizli, Aydın, Manisa, İzmir, Muğla, Balıkesir, Afyonkarahisar, Isparta, Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Antalya, Burdur, Uşak ve Salihli olmak üzere toplam 15 il ve ilçeden 403 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Cumhuriyet Kupası Judo Turnuvası’nda Salihli Belediyesporlu Judocular 10 birincilik, 8 ikincilik ve 9 üçüncülük ile toplamda 27 madalya kazandı.

Takım sıralamasında ise Salihli Belediyespor ümit bayan ve erkeklerde 1. olurken, yıldız bayan ve erkeklerde ise 2.oldu.

Judocuları göstermiş oldukları bu başarılarından dolayı tebrik eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, başarılarının artarak devam etmesi dileğinde bulundu.