AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, yılbaşı gecesinde dört hastane ve bir karakolu ziyaret ederek çalışanların yeni yılını kutladı. Yıldırım, 2015’in ilk bebeklerinden Muhammet bebeğe ise altın taktı.
AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, görevine hızlı başladı. Yeni yıla saatler kala ziyaret turuna çıkan Yıldırım ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, gece yarısına kadar, dört hastane ve bir karakol ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde tek tek acil servisleri gezen Temel Yıldırım, sağlık çalışanlarına ve vatandaşlara karanfiller dağıtarak yeni yıllarını kutladı. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Yıldırım, hastanelerde tedavi gören çocuklara da oyuncak dağıttı. Öte yandan Temel Yıldırım, Alsancak Liman Karakolu’na giderek, emniyet mensuplarının gece mesaisine eşlik etti.
"SAĞLIK VE EMNİYET ÇALIŞANLARI FEDAKARCA ÇALIŞIYOR"
Yıldırım, ziyaretlerinde sağlık ve emniyet çalışanlarının fedakarca çalıştığını ifade ederek, "Doktor, hemşire ve emniyet çalışanlarımız sadece yılbaşı değil tüm bayram ve resmi tatillerde de fedakarca ve büyük özveriyle çalışıyorlar. Yılbaşını onlarla ve hastalarla geçirmek istedik. Hastalarımıza şifa dileklerimizi sunduk. Sağlık çalışanlarının sorun ve taleplerini dinledik. Sağlık çalışanlarımız ve emniyet görevlilerimiz ailelerinden uzakta, yılbaşı gecesi bile yoğun bir mesai yaptı. Empati yapmak istedik. Kendimizi onların yerine koyduk. Başbakan ve Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik. Her zaman yanlarında olduğumuzu dile getirdik. Onlar da hatırlandıkları ve kendilerini düşünen siyasiler olduğunu gördükleri için mutlu olduklarını ve motivasyonlarının arttığını ifade etti" dedi.
AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, Tepecik Kadın Doğum-Araştırma ve Eğitim Hastanesi’nde yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen Muhammet bebeği de kucağına alarak, bebeğe altın taktı. Havva ve İbrahim Candemir çiftiyle bir süre sohbet eden Yıldırım, çifte mutluluklar diledi.