Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarına aralıksız devam eden genç hentbolcular, geleceğin hentbol alt yapısını oluşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Yaz kış demeden çocukların üzerine eğilen ve yetenekli olanlara Karaman’da yapılan müsabakalarda çeşitli yaş kategorilerinde forma şansı veren antrenörlerin çabasının göz ardı edilemeyeceğini belirten Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, altyapıya kazandırdıkları sporcuların geleceğin hentbolcuları olabilmeleri için verdikleri hırs ve çabanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
Amaçlarının Karaman’da sporun çıtasını yükseltmek olduğunu belirten İl Müdürü Kısacık, şehirde çok iyi bir potansiyel olduğunu ancak çocuklarla bire bir ilgilenmek gerektiğini kaydetti. Uzun yıllar sporun içinde olduklarını ve hangi çocuğa ne eğitim verileceğini çok iyi bildiklerini belirten Kısacık, “Bizim amacımız genç ve yetenekli gençlerin kaybolup gitmesine engel olmak. Antrenör arkadaşlarımızla çok iyi bir ekip çalışması yaparak Karaman sporuna faydalı olacak çocuklara hentbolun inceliklerini öğretiyoruz. Ardından yetenekli ve hentbola ilgisi yüksek olan çocuklara lisans çıkartarak hedeflerini belirliyoruz” dedi.