Galatasaray Kulübü Kasım Ayı Olağan Divan Kurulu’nda konuşan sarı-kırmızılı Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yapamayacakları hiçbir sözü vermediklerini söyledi.

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen, Kasım Ayı Divan Kurulu toplantısında söz alan Ünal Aysal, daha önce yapmış olduğu konuşmada değindiği, ‘Galatasaray markası Atatürk'ten sonra İstanbul gibi önemli bir marka’ sözlerini hatırlatarak, “Atatürk çocuğu olarak, Atatürk'ü hiçbir şeyin altına koymadım” dedi.

“BİR MİSYONU GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN GÖREVE GELDİM”

Aysal, Galatasaray'da bir misyonu gerçekleştirmek için göreve geldiğini belirterek, “Bunlara ulaşmak için hiç kimseye taviz vermeden, netice odaklı çalışacağımı söyledim. O günlerde içinde bulunduğumuz koşulları göz önünde bulundurarak, sportif başarının önemini söyledim ve bu yönde tedbirler aldım” ifadelerini kullandı.

Son 2 haftada çok önemli iki maç kaybettiklerinin altını çizen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, “Bu maçların dışında başka birçok sportif başarılara imza attık. Bu ekip başarısıydı. Bunlar ne benim, ne de başka birinin tek başına yakalayacağı çapta ve boyutta değildi. 2011 öncesi yaşananlardan sonra kıskandıran başarıya ulaştık” diye konuştu.

“MAYIS AYINDA NE KADAR GÜÇLÜ OLDUĞUMUZU GÖRECEKSİNİZ”

Ünal Aysal, yapamayacakları hiçbir sözü vermediklerini dile getirerek, “19. şampiyonluğumuz sonrası genelde rakip kulüplerin tellallığını yapan bazı kesimlerin hedefi olduk. Yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik. Kimse kusura bakmasın; bu kıskançlığın daha da ileri noktaya gitmesi, onlar açısından kaçınılmaz. Kimileri Galatasaray kompleksiyle yaşıyor. Ancak Galatasaray'ı her bakımdan sağlıklı yapıya kavuşturmak için mücadele verdiğimizi bir kez daha düşünmenizi rica ediyorum. Mayıs ayında ne kadar güçlü olduğumuzu göreceksiniz” dedi.

“HER ŞEYE RAĞMEN GAYRETLERİMİZDEN ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ”

'Aleyhimize kurulmuş ve kurulmakta olan tuzaklara dikkat etmenizi rica ediyorum' diye konuşan Aysal, sözlerine şöyle devam etti: “Hedef gösteren, yöneticilerimizi taraftarlara hedef gösterenler hemen her karar öncesi harekete geçenler, aleyhimize karar veren kurullar bunlardan bir kaçı. Biz bu sorunlara yabancı değiliz. Etkileniriz ancak, doğduğumuz günden beri iç ve dış düşmanla savaşmışız. Yaşanan sorunlara yabancı değiliz, asla olumsuz etkilenmeyiz. Hiçbir zaman bir takdir ve iltifat beklemedik. Hiçbir başarıyı üzerimize maletmedik. Her şeye rağmen gayretlerimizden asla taviz vermeyeceğiz. Sporun doğasında kaybetmek yoksa kazanmakta yoktur. Ancak girdiğimiz her müsabakada hem camianın, hem de bu ülkenin gururu olmaya devam edeceğiz. Galatasaray'ın en büyük gücü beraberlik ve dayanışmadan kaynaklanıyor."