Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), () - MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'ne iş bulmak için geldiği gün otobüs terminalinde bulunan bir yazıhaneden cep telefonu çalan 29 yaşındaki K.K., olayı fark eden sivil polisler tarafından suçüstü yakalandı. Hırsızlık suçundan bir adet sabıkası bulunan K.K., sevk edildiği adliyede tutuklandı
İş bulmak için dün akşam saatlerinde Ankara'dan Marmaris İlçesi'ne gelen 29 yaşındaki K.K., otobüs terminalinde bir süre dolaştıktan sonra bir firmanın yazıhanesine girdi. Yazıhane görevlisiyle sohbet eden K.K., garson olarak iş aradığını söyledi. Bir süre oturan K.K., işyerindeki sivil polislerden habersiz bir şekilde müşterileri takip etmeye başladı. K.K.'dan şüphelenen sivil ekipler, adamı takip izlemeye aldı. Yazıhane, bilet sormaya gelen vatandaşlarla doldu. Bu sırada ayağa kalkan K.K., bir kişinin bilet sorduğu sırada telefonunu masaya koyduğunu fark etti. Kalabalıktan yararlanan K.K., el çabukluğuyla akıllı telefonu çalarak hızla dışarı çıktı. Kendisini izleyen sivil polislerden habersiz koşar adımlarla kaçan K.K., fazla uzaklaşamadan yakalandı.
Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, K.K. ile birlikte otobüs firması yazıhanesine gelerek çalınan akıllı telefonu sahibi Ahmet Yılmaz'a teslim etti. Ahmet Yılmaz ve zanlı ekip otosuyla Çarşı Polis Merkezi'ne getirildi. Telefonunu teslim alan Ahmet Yılmaz zanlıdan şikayetçi oldu. K.K.'nın yapılan sicil taramasında hırsızlık suçundan bir sabıkası olduğu tespit edildi. Zanlının yapılan üst aramasında sadece 35 lira para olduğu belirlendi. Verdiği ifadesinde üzerine atılan suçlamaları kabul etmeyen K.K., 'nitelikli hırsızlık' suçundan sevk edildiği adliyede tutuklandı.

FOTOĞRAFLI