AZERBAYCAN milli takımı teknik direktörü Robert Prosinecki, "Birlikte oynadığım Beşiktaş teknik direktörü Bilic'le çok iyi arkadaşız. Çok iyi bir antrenör" dedi.
Azerbaycan Milli Takımı, Malta ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup maçı öncesi Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek turizm merkezindeki Gloria Serenity Otel'de kampa girdi. Oyuncular, bugün de Prosinecki gözetiminde hazırlıklarını sürdürodü. 4 ay önce takımın başına getirildiğini belirten Prosinecki, şunları söyledi:Y
"Birçok kulüpten teklif gelmesine rağmen Azerbaycan'ı tercih ettim. Azerbaycan'da çok yetenekli, geleceğe yönelik sporcular var. Futbol potansiyeli çok iyi. Önümüzde Malta maçı var. Deplasmanda oynayacağız. Çok kısa bir zaman olmasına rağmen en iyi şekilde hazırlanıp, galip gelmek istiyoruz."
"BİLİC'LE SÜREKLİ GÖRÜŞÜYORUZ"
Hırvatistan Milli Takımı'nda birlikte forma giydiği Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic'le çok iyi arkadaş olduklarını, sürekli görüştüklerini vurgulayan Prosinecki, "Beşiktaş şu an çok iyi durumda. Galatasaray ve Fenerbahçe ile çekişiyor. Bilic çok iyi bir insan, çok iyi antrenör" diye konuştu.
'TÜRK FUTBOLU TERİM'LE GELİŞİYOR"
Türk futbolu ve Türk Milli Takımı hakkında da konuşan Robert Prosinecki, "Türk Milli takımının başına çok başarılı bir antrenör olan Fatih Terim getirildi. Fatih Terim ile birlikte sürekli gelişiyor, daha da yukarılara çıkacak" dedi. Robert Prosinecki, eski takımı Kayserispor ile ilgili ise şöyle konuştu:
"Kayserispor'un ligdeki durumu da çok iyi. Kayseri'de 1.5 yıl geçirdim. Çok iyi günlerimiz geçti. İlk sene çok başarılı oldum. İnşallah bu yıl tekrar şampiyon olurlar ve Süper Lig'e tekrar dönerler."

FOTOĞRAF