Edirne’de hayvancılıkla uğraşan Aydoğdu ailesi, örnek bir davranışa imza attı. Aile, 2 ay önce üçüz olarak doğan ancak annesi tarafından bakılmayan minik kuzuya evlerinde bebek gibi bakıyor. Çiftlik sahibi 76 yaşındaki Nail Aydoğdu, ‘karagöz’ ismini verdikleri minik kuzuyu bir an olsun yanlarından ayırmadıklarını belirterek, "Eşim gece kucağına alıyor onunla uyuyor" dedi.
Edirne’nin Karaağaç Mahallesi’nde çiftlikleri bulunan Aydoğdu Ailesi, herkese örnek olacak bir davranış sergileyerek annesinin bakmadığı minik kuzuya evlerinde adeta bebek muamelesi yapıyor. Her gün belirli aralıklarla altını bebek beziyle bağlayan hayvansever çift, gece kuzuyla birlikte uyuyor.
HAYVANSEVER AİLE MİNİK KUZUYU TORUNLARINDAN AYIRMIYOR
Hayvan çiftlikleri bulunan ve yıllardır kuzu yetiştiriciliği yapan Nail Aydoğdu, 2 ay önce üçüz olarak doğan ancak annesi tarafından bakılmayan ‘Karagöz’ ismini verdikleri kuzuyu torunlarından ayırmadığını söyledi. Kuzunun zaman zaman küçük haylazlıklar yaparak evden kaçmaya çalıştığını ve annesini aramaya gittiğini söyleyen hayvansever yaşlı adam, eşi Gülseren Aydoğdu’nun minik kuzuyu evin içinde bebek gibi baktığını ve gece onunla birlikte uyuduğunu ifade etti.