MANİSA Emlakçılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, son aylarda terör olaylarında şehit düşen polis, asker ve siviller için 1000 kişilik pilav ile ayran dağıttı.
Manisa Emlakçılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bahattin Akyüz ve dernek yönetim kurulu üyeleri, son aylarda yaşanan terör olaylarında şehit düşen asker ve polisler ile yaşamını yitiren siviller için hayır düzenledi. Manisa Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü'nün önünde kurulan stantta ilk olarak terör olaylarında şehit olanlar ve yaşamlarını yitirenler için dua edildi. Ardından Başkan Akyüz ile yönetim kurulu üyeleri, vatandaşlara 1000 kişilik pilav ile ayran dağıttı.
Etkinlikle ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Akyüz, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırılarda şehit olan askerlerimiz, polislerimiz, hayatını kaybeden esnafımız ve vatandaşlarımız için yapmış olduğumuz hayır ruhlarına ulaşsın. Ülkemizin dört bir yanında yaşanan akla hayale sığmayacak olaylar için artık yeter, diyoruz. İçimiz yanıyor; kelimelerin yetersiz kaldığı noktadayız. Allah milletimize ve memleketimize bir daha böyle acılar yaşatmasın" diye konuştu.
Hayrın başka bir amacının ise işleri bozulan esnaf ve sanatkarın işlerinin tekrar açılması için olduğunu söyleyen Dernek Başkanı Akyüz, "Türkiye genelinde ve Manisa'da esnaf ile sanatkarımızın işleri kötüye gidiyor. Kimileri ise kepenk kapattı. Bu nedenle hayrımızın başka bir sebebi ise işleri kötüye giden esnaf ve sanatkarımızın işlerinin tekrar açılması. İnşallah hayrımız kabul olur ve esnaf ile sanatkarımızın işleri açılır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI