20 MADALYA KAZNADILAR 

Kickboks Atakum Belediye Spor Takımı, Türkiye Şampiyonası için düzenlenen Samsun İl Seçmeleri'nde 10 birincilik, 5 ikincilik, 5 üçüncülükle dereceye girerek üçüncülük kupası alarak Kocaeli'deki Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazanmıştı. Atakum Belediyespor Antrenörü Elif Karagül ve Atakum Halk Eğitim bünyesinde çalıştıran Tuğba Alpaydın, büyük bir gurur yaşadıklarını ve hedeflerinin, çalışmalarına devam ederek milli takıma sporcu kazandırmak olduğunu belirtti.

ŞAMPİYONA DEVAM EDİYOR

2019 yılından bu yana Atakum Belediyespor'da Kick Boks Antrenörü olarak faaliyet gösteren Elif Karagül pandemiden dolayı etkilendiklerini ama buna rağmen bu yıl yasakların kalkmasıyla Türkiye Şampiyonası'na kısa zamanda sporcu kazandırmayı başardıklarını söyledi. Karagül, "Samsun İl Seçmeleri'nde, 10 birincilik, 5 ikincilik, 5 üçüncülükle dereceye girerek üçüncülük kupası aldı. Çalışmalarına bütün hızla devam edeceğiz. Öncelikli hedefimiz şu anda devam eden Türkiye Şampiyonası'nda dereceler elde edip, milli takıma sporcu kazandırmak istiyoruz" dedi.   

DEVECİ VE ÖNGEL'E TEŞEKKÜR 

Kocaeli'de düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nın devam ettiğini belirten Karagül, "Karşılaşmalar bizim açımızdan iyi bir şekilde devam ediyor. Bizden desteklerini esirgemeyen, Atakum Belediye Başkanımız Cemil Deveci'ye, Atakum Belediyespor Başkanımız Tuğrul Öngel'e, Spor Müdürümuz Ümit Yaşın Başar'a ve Atakum Belediyespor Müdürümüz Yekta Sağlam'a teşekkür ederiz. İnşallah sporcularımız emeklerinin karşılığını alıp kulübümüzü iyi bir şekilde temsil edecekler" diye konuştu.

Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.