Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, alandaki çalışmaların yanı sıra makamında vatandaşı kabul ederek, sorunlarını çözmeye çalışıyor.
Adıyaman’a atandığı günden beri hafta içi ve hafta sonu yoğun çalışma temposunu hiç bırakmayan Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman’ın ilçe ve köylerini karış karış gezerek vatandaşların sorunlarını yerinde görerek bu sorunlara çözüm üretiyor. Vali Mahmut Demirtaş, yerindeki incelemenin yanında makamındada vatandaşları kabul ederek, sorunlara çözüm üretiyor.
Bu uygulamayla, vatandaşlar kamu kurumlarından gördükleri aksaklıkları, öneri ve taleplerini, ihtiyaç ve sıkıntılarını hatta bazı özel durumlarını Vali Mahmut Demirtaş’a birinci ağızdan anlatma fırsatı buluyor.
Her platformda, “Adıyaman’ın güzel insanına 24 saatimi vermeye hazırım” diyerek vatandaşların sorunlarına çözüm üretmeye gayret eden Vali Mahmut Demirtaş, fırsat buldukça vatandaşları makamında ağırlayarak sorunlarını birinci ağızdan dinliyor.
Vali Mahmut Demirtaş, "Vatandaş odaklı hizmet bizim öncelikli amacımızdır. Klasik kamu yönetimi anlayışından vazgeçip temel hizmetlerin vatandaş odaklı yürütüldüğü bir anlayışı bütün kurumlarımızda hissettirmeye ve yaşatmaya çalışıyoruz. Milletimizle sürekli iç içeyiz. Vatandaşlarımızla aramıza hiç bir zaman mesafe koymuyoruz. "İnsanı Yaşat ki, Devlet Yaşasın" anlayışıyla bütün çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.