Bolu'da yaşanan olayda iddiaya göre Songül A., sevgilisini görme engelli olan eşine 'akrabam' diyerek tanıttı. Aldatılan koca her şey ortaya çıkınca eşinden boşandı.

SEVGİLİ PARA İSTEMEYE BAŞLADI

Sevgilisi M.C.B., Songül A.'dan kanser olan babasının tedavisi için para istemeye başladı. Kadın da ona eşinin aldığı cep telefonuyla ziynet eşyalarını verdi.

ŞİDDET UYGULADI

Adam bu kez de Songül A.'ya kaçma teklif etti. Ancak kadın reddedince şiddet uygulamaya başladı. Kadın, kaçarak evinin yanındaki işyerine sığındı.

ZİYNETLE BİRLİKTE YAKALANDI

Haber verilmesiyle gelen polis, M.C.B.'yi ziynet eşyalarıyla birlikte yakaladı.

GERÇEĞİ ÖĞRENEN ADAM EŞİNİ EVDEN ATTI

Durumu öğrenen görme engelli S.K., evden attığı eşi ve M.C.B. hakkında şikayetçi oldu.

HAKLARINDA DOLANDIRICILIKTAN DAVA AÇILDI

Soruşturma aşamasında eşinden boşanan Songül A. ile M.C.B. hakkında, 'dolandırıcılık' suçlamasıyla dava açıldı. Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'de 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan sanıklardan Songül A., ilk duruşmada hazır bulunurken, diğer sanık M.C.B. katılmadı. Songül A., suçlamaları redderek, "Eşimin bana hediye aldığı telefon ve ziynet eşyalarını ihtiyacı olduğu için M.C.B.'ye verdim. Eşim olayı öğrendikten sonra beni sokağa attı. 2 gün boyunca sokaklarda rezillik çektim. Eski eşimden şikayetçiyim" dedi.

SAVCI BERAAT İSTEDİ

Cumhuriyet Savcısı mütalaasında, Songül A.'nın kendisine hediye edilmiş eşyaları başkasına vermesinin 'dolandırıcılık' suçu kapsamında yer almaması, M.C.B.'nin de eşyaları zor kullanarak almaması nedeniyle iki sanık için beraat talep etti. Duruşma, avukatların mütalaaya karşı savunma yapmaları için ertelendi.

Kaynak: Hürriyet