Samsunlu erkekler Dünya'ya bir daha gelseler kadın olarak gelmek istemediklerini kadınların zorluklarının daha fazla olduğunu belirttiler.

ERKEK OLMAKTAN MEMNUNUM
UĞUR KELCİ:Dünyaya bir daha gelsem kadın olarak gelmek istemezdim. Bir sebebi yok aslında şu anki halimden erkek olmaktan memnunum.


KADIN OLMANIN ZORLUKLARI DA ÇOK
BİRTAN GÜLMÜŞ:Dünyaya bir daha gelsem kadın olarak gelmek isterdim fakat kadın olmanın da zorlukları çok fazla ama buna zamanla alışılır ve kadın olmayı tercih ederdim.Kadın erkek diye ayırt etmemek gerek aslında insan olmak önemli.

ÇOCUK OLMAK İSTERDİM
ALİ KARADAVUT:Dünyaya tekrar gelsem ne kadın olmak nede erkek olmak isterdim. Aslında dünyaya gelmek istemezdim. Eğer ki gelecek olursam da çocuk olarak doğmak isterdim. Çocukluk çağı bitince de ölmek isterdim. Buket turunun bir şarkısı vardı hiç büyümeye özenme çocuk bir büyürsen bir daha küçülemezsin,çok insanlar büyürken küçülürler.


KADINLAR HASSAS OLDUĞU İÇİN YİNE ERKEK OLMAK İSTERDİM
TUĞRUL ÜREN:Dünyaya bir daha gelsem kadın olarak gelmek istemezdim. Erkek olarak gelmeyi isterdim kadınlar daha nazik kırılgan oldukları için şu anki halimden memnumun.


ERKEK OLMAKTAN MEMNUNUM
OĞULCAN ÇEPKİ:Dünyaya bir daha gelsem kadın olarak gelmek istemezdim. Erkek olmaktan mutluyum ve memnunum.


KADINLARIN SORUMLULUKLARI FAZLA
İSMAİL UZUN:Tekrardan dünyaya gelsem kadın olarak gelmek istemezdim çünkü kadınların zorlukları sorumlulukları ve cefaları çok fazla bu nedenle kadın olmak istemezdim. Erkek olmaktan memnunum.


HAYATIMDAN MEMNUNUM
MURAT UZUN:Dünyaya bir daha gelsem kadın mı erkek mi olmak istediğimi çok fazla düşünmedim bu nedenle halimden memnunum Allah nasıl yaratırsa o şekilde hayatımdan memnun olurdum.

KADIN OLMAK ZOR
İSMAİL DOĞAN:Dünyaya tekrar gelsem yine de erkek olurdum halimden memnunum kadın olmak zor. Erkekler daha rahat oluyor ve bu nedenle erkek olmayı tekrar isterdim.


ERKEK OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM
AHMET İŞÇİLER:Tekrardan dünyaya gelsem kadın olmak istemezdim çünkü erkek omaktan gurur duyuyorum iyi ki de erkek olarak gelmişim. Kadınların sorumlulukları çok fazla olduğundan dolayı erkek olmaktan memnunum.


HALİMDEN MEMNUNUM
ALİCAN İŞÇİLER:Kadın olarak dünyaya gelmeyi düşünmedim fakat gelmek de istemezdim şu anki halimden memnumun ve Allah beni böyle yaratmış mutluyum.