Kırmızı-Beyazlı ekipte Başkan Yüksel Yıldırım, Samsunspor'un başarılı teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile birlikte başarıdan başarıya koşacaklarına inandığını ifade etti. Ertuğrul Sağlam hocalığında çok büyük rekorlara imza atacaklarını belirten Başkan Yıldırım, "Ertuğrul Sağlam çok başarılı ve bir o kadar da başarıya aç bir hoca. Bunu bilerek Samsunspor'a getirdik. Gelecek adına Ertuğrul hocamızı Samsunspor'un CEO'su yapmayı düşünüyorum" ifadelerine yer verdi.

AVRUPA İLE TEMAS HALİNDE

Başkan Yüksel Yıldırım, "Avrupa'daki birçok başarılı kulüple yakından ilgileniyoruz. Bizim asıl hedefimiz dünya çapında kardeş kulüpler yaratmak. Örnek olarak Portekiz'de Lizbon ve Porto gibi başarı odaklı kulüplerle ilişkilerimiz güçlü tutarak sürekli temas halinde olmayı planlıyoruz. Kalıcı başarıları olan ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir yönetim, altyapı, teknik ekip, oyuncu grubu ve taraftarıyla şahane bir bağ içerisinde olarak Türk futbol tarihine altın harflerle destanlar yazacağız.

SÜPER LİG'DEKİ MODEL: 4-3-3 

“TFF 1. Lig'deki kadromuzda 5+1 yabancı kontenjanını kullanarak Samsunspor'a genç, yetenekli ve dinamik oyuncular transfer edeceğiz. Yapacağımız transferler takımı Süper Lig'e taşıyacak kapasiteye sahip oyuncular olacak. İnşallah Süper Lig'e çıktığımızda Ertuğrul hocamızın direktifleriyle birlikte Samsunspor'un oyuncu dizilişi 4-3-3 şeklinde olacak. Tribünde ve televizyonda takımı izleyenlere keyif yaşatacak bir Samsunspor izletmek istiyoruz”diye konuştu. Salim YILDIZ