Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, futbol sahası zemininin sentetik çim ve 400 kişilik tribün yapımında ihale aşamasına gelindiğini açıkladı.
Başkan Çalışkan, futbol sahası zemininin sentetik çim ve 400 kişilik kapalı tribün yapımı için hazırlayıp sundukları projenin Gençlik ve Spor Bakanlığınca kabul edilip 750 bin TL ödenek ayrılarak ihale aşamasına gelindiğini söyledi.
Çalışkan,”Futbol sahası projemiz Mayıs ayında ihale edilecek olup, 2. Amatör küme maçlarının bitiminden sonra Haziran ayında yapım çalışmalarına başlanması planlanmaktadır. Proje çerçevesinde ilçemizin futbol sahasının bozuk zemini sentetik çim saha olarak yapılacak, modernize etme çalışmaları kapsamında tel örgüleri yenilenecektir. Buna ilaveten kale direkleri alüminyum olacak, yedek kulübeleri yenilenecek, kapalı ve koltuklu 400 kişilik tribün yapılacaktır. İlçemiz, çevre yöre halkı ve gençlerimize hayırlı uğurlu olsun. Bu tesisin ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri geçen başta Gençlik Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a, Kütahya Valimize, Ak Parti Kütahya Milletvekillerimize, Ak Parti İl ve İlçe Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi üyelerimize, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığına çok teşekkür ediyorum. İnşallah gençlerimiz artık bu modern tesiste daha iyi şartlarda spor faaliyetlerini gerçekleştirecekler.” dedi.(MA-EFE)