Manisa’da, on yıl önce yaşadığı kaza sonrası Panik Atak hastalığına yakalanan Ahmet Dal, bitkisel destek tedavisiyle hastalıktan kurtulmayı başardı. Dal, gitmediği doktor kalmadığını belirterek "Herbalist, Ege Lokmanı olarak tanınan Sevki Güngör’ün uyguladığı bitkisel tedaviyle yeniden doğmuş gibiyim" dedi.
Manisa’da, 10 yıl önce geçirdiği kazayla Panik Atak hastalığına yakalanan evli ve iki çocuk babası Ahmet Dal’ın hayatı alt üst oldu. Hastalığın belirtileri gereği sürekli ölüm korkusuyla yaşayan Dal, hastaneye giderek doktorlara durumu anlattı. Doktorların Panik Atak teşhisi üzerine sakinleştirici kullanmaya başlayan Ahmet Dal, aradan zaman geçmesine rağmen bir türlü hastalıktan kurtulamadı.
Dal, hastalıktan bitkisel tedavi yöntemiyle kurtulabileceği tavsiyeleri üzerine Herbalist (Otçu) Şevki Güngör’le tanıştı. Ahmet Dal’ın hayatı, Güngör’ün kullanmayı önerdiği bitkisel ürünle değişti. Bir yıl aralıksız bitkisel karışımı kullanan Dal, hastalıktan bir süre sonra kurtuldu.
"DOKTORLAR BİR KAÇ SAKİNLEŞTİRİCİ VERMİŞTİ"
Dal, hastalığın başlangıcını şöyle anlattı: "10 yıl önce iş yerime inşaat malzemesi geldi. Kamyon şoförü arka kapağı açmadan damperi kaldırdı. Kapak açılmadığı için kamyon arkaya devrildi. Ben kamyonun çok yakınındaydım. Az kalsın altında kalıyordum, çok korkmuştum, her yerim titriyordu. Kalbim yerinden çıkacak gibi hızla atıyordu. Sabahı zor yaptım. Hemen hastaneye gittim. Başımdan geçenleri doktora anlattım. Bana ’Panik Atak’ olmuşsun diyerek bir kaç sakinleştirici verdi. İlaçları yaklaşık bir ay kadar kullandım. Bende hiç değişiklik olmadı. Her an kalp krizi geçirecekmiş gibi hissediyordum. Her şeyden korkar hale geldim yaşantım kabusa dönmüştü. Hiç bir şeyden zevk alamaz oldum. Gitmediğim doktor kalmadı. Ama durumumda hiç değişiklik olmadı."
"HER GÜN ÖLÜM KORKUSUYLA YAŞAMAKTAN BIKMIŞTIM"
Hastalıkla ilgili araştırma yaparken yakınlarının tavsiyesi üzerine Şevki Güngör’le tanıştığını anlatan Ahmet Dal, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben tavsiye üzerine Şevki Bey’e giderek, kendisine durumumu anlattım. Bana yardımcı olabileceğini söyledi. Biraz olsun rahatlamıştım, bir kaç çeşit bitkisel ürün verdi. Bir ay kullandım. Kendimi iyi hissetmeye başladım. Artık kendimi dinlemiyordum. Bu ürünleri bir yıl aralısız kullandım. Simdi yeniden doğmuş gibiyim. Allah Şevki Bey’den razı olsun. Panik atak öldürmüyor; fakat süründürüyor. Her gün ölüm korkusuyla yaşamaktan bıkmıştım."