Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan İlçesinde 11. Olağan Kongresi başladı. Kongrede mevcut başkan Serkan Tok ile Murat Yibur aday oldu.
Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde yapılan MHP Kocasinan İlçesi 11. Olağan Kongresine MHP İl Başkanı Mete Eke ve MHP il ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı. 11. Olağan Kongrede konuşan MHP Kocasinan İlçe Başkanı Serkan Tok, “11. Olağan Kongremiz Milliyetçi Hareket Partisine, ülkücülere, milli düşünen tüm dava arkadaşlarımıza ve memleketimize hayırlar getirmesini yüce mevlamdan niyaz ediyorum. Yıllardır bu hareket içerisinde bulunmanın gururuyla adaylığımı önceden açıklamıştım. Bugünde devam ettiriyorum. İnşallah kongremiz hayırla sonuçlanır. Birlik, beraberlik içerisinde biter. Partimize, davamıza, insanlarımıza daha farklı şekilde hizmet etmenin yolunu açmış olmak bizim için bir gurur kaynağı olmalıdır. Bu kongreyi kim kazanırsa, Milliyetçi Hareket Partisi kazanacaktır” diye konuştu.
MHP Kocasinan İlçe Başkan adayı Murat Yibur ise, “Bugün buraya Kocasinan ilçe teşkilatımızın 11. Olağan Kongresi için geldik. İnşallah bu seçimde ülkücüler kazanacak, partimiz kazanacak ve bunun içinde seçim dönemi içinde herkese ulaşmaya çalıştık. Bu doğrultuda partimizin bundan sonraki 2015 seçimlerinde iktidara gelmesi için göreve gelmemiz halinde elimizden gelen bütün sorumluluğu hissederek, o şekilde davranıp 2015 yılında Milliyetçi Hareket Partisinin genel seçimlerinde iktidara gelmek için bütün çabamızı sarfedeceğiz” şeklinde konuştu.